September 17, 2009

kau tak puasa tanpa sebab?

Kalau kau saja saja tak puasa tanpa sebab musabab yang kukuh untuk dipercayai.


Harap maaf.
Lagi dua hari kauorang tak boleh raya, faham?
Bagi aku jela baju raya kauorang tu.Berapa guni dah kau kumpul?
Aku boleh buat online shop dan jadi kaya raya dan mungkin bercuti ke Seoul seminggu dua.
serious ni. ( dengan nada tak bermain-main)


kenapa? yelah. mcm budak - budak kecik selalu kata.


ey, tak puasa tak boleh raye tauuuu.


so setakat kumpul baju raya lima enam pasang , kasut dua tiga kotak tapi kau curi-curi makan dalam kereta laa, dalam bilik laaa, hisap satu batang rokok selepas Zohor laa sebab kau dah tak tahan sangat atau lagi best ajak gf/bf kau dating dan makan di tempat awam ala ala kau berwajah Caucasian tapi aku rasa Jawa ja kan ( ini bukan kenyatan yang menyokong perkauman eh),

alangkah comelnya perbuatan kauorang kan.








yeaypoint harikhamis : aku suka la laptop buruk aku ni, sangat tahan lasak. haha ( gelak nervous setelah hampir menjahanamkan harta sendiri )

4 comments:

wawa said...

kat mcD ramai gleeeee org x pose

deb said...

tu yang aku mintak baju raya mereka. Nak buat bisnes sikit. C:

Nadiah binti Mohamad said...

hahaha. smgt

deb said...

mestilaa.C: