November 18, 2009

rumah kosong



01- rumah saya kosong


siapa yang sepatutnya suprised ni?.

( nasib baik kucing aku ada, dia yang tolong bukakan pintu)

kan aku cakap. kucing aku baik.

kenapa, tak percaya kah?

02- sebab kejakunan

oh Fazura~ Intan Mastura ~
( aku SUKA sejak zaman sebelum Gol & Gincu lagi ok? - so shaddup kalau kau teragak nak tanya kenapa mengapa dan bagaimana aku terjebak dalam kegiatan tidak sihat ini , haha , she's a million folds better than suarakepamSandha. geddit?, walaupun efek grafik& visual Pisau Cukur bagai aku sangat .. umhh. no comment; )



03- phobia 5

aku menjerit jerit & tergelak gelak ( serentak ) . neraka sungguh cerita pertama. serius, tak tipu.



dan bla bla bla ;
aku percuma sehingga awal bulan hadapan jadi sila hubungi selepas waktu pejabat jika perlukan sebarang khidmat rakan sebaya untuk teman kau shopping, bowling, karaoke, swimming, cycling, boxing, marching, dancing , snorkeling & jogging dsb ,

- kalau nak suruh selamatkan dunia atau kucing atas pokok , sila cari Superman.

1 comment:

Mdy said...

smpi awal bulan 12 je ke?