July 2, 2009

siapakah ini?

























12 comments:

Nadiah binti Mohamad said...

haha. gle x nak kalah.

Nadiah binti Mohamad said...

aku rs. ms ko kecik. ko. mke bapak inesen. mengapa skrg cm singa doh? haha. =p

deb said...

@ neda: aku sekrg inesen sahaja tapi ada waktu-waktu tertentu . haha

Imah Ims said...

deb ini kau ke wey?

deb said...

@ imah : HAHA, aku tahu kau tak percaya.

Imah Ims said...

comel doh kauu!

aiceh!
deb nnt bila2 kita lunch kat kaed cafe sama2 nakk? gila gay bunyi hahah

deb said...

imah, kalau lunch sama same sex kira gay, semua orang gay douh. HAHAHA

Imah Ims said...

hahahaha aku teringat kawan aku sorg ni, dia lelaki, tapi dia ajak kawan aku sorg ni g makan(laki jugak), perbualan nya seperti berikut.

anuar : ziq, dah lama tak jumpa kau! jom lunch sama2 jap lg!
haziq : weh, gila gay kau! takyah ah ckp lunch, cakap lepak sudey! geli do!

okay sekian.

deb said...

jadi, tiap-tiap hari aku lunch bersama room mate aku dan aku sudah jadi gay?.

aw,man.
imah, ni post zaman kanak-kanak ak weh, sensitif oh cakap pasal gay gay ni.
C:

Imah Ims said...

haha tak lah. mana pulak kau gay.

fali said...

haha u WERE so cute,

deb said...

imah : yeah, you're right. I'm no gay okay. aku suka leng chai. not amoi. C:

fali : no need to caps lock the WERE meh. I know im fughly oh.