July 10, 2009

unresolved questions. * edited


Did you ever promise someone something?

Di mana Encik Karipap, ( crush darjah 6 ) aku berada sekarang ?


go INDIE? hahaha, gila ke ape.


Your life is never this dull? Seriously?


How much is too MUCH?


What should we feed KING KONG with?



Why the world goes berserk when MJ passed away?


Media frenzy is whack isn't it?



Hormonal depression + Coke = world peace ?



Do pretty people ever look fughly?



Will there be another sequel to Transformers? then it's a trilogy la ?.



Bolehkah aku master korean language? ( arab pun aku neglect )


Can I still grow an inch & be taller ?


Why do we discriminate?



Can you lose something you never have?


Is life forever unfair?



Fated to be or is it because you stopped trying ?


Hold on tight or just let go?


BE NICE OR DIE TRYING? better yet, feign kindness just because we choose to be a hypocrite?











much questions left unanswered.
but still..life is all about learning&failing&later succeeding.

As said by GG herself.
" you're nobody unless you're talked about".
In this case, it's either you're a down-in-the-mud failure or another success with the capital S. You're still gonna be the main subject but hey, cheap publicity ( FREE even) is kinda necessary,
sometimes.
Quote di atas mungkin salah sebab aku dah lupa the real exact one, tak layan GG for quite some time.
Jadi aku nak tanya ni, apa soalan yang masih belum berjawab bagi diri kau, kawan-kawan?







Stomp that footnote, Mr. Lawrence!

1- Adik aku sedang lipsync ' Beat it'.
Aku nak berterima kasih pada Allahyarham MJ ( atau mungkin the fanatic media means ) kerana buat adik aku hafal lirik lagu ( bukan fakta-fakta penting untuk ujian pengesanan UPSR next week) . Terima kasih.

2- Server Mangafox sedang 'down in the drain' . Aku pun turut merasa suram macam sedang terkurung di dalam longkang yang ada lumut warna hijau.

3-



Aku rasa la kucing aku ni benci aku la. Tak pernah nak senyum manja pun?. Dah la datang kejutkan aku bangun pagi-pagi. Living alarm kah kau Miss Sexy Meow?

2 comments:

Putri Safiyah said...

hoho.
kool.

wawa said...

bpk comel dowh kucing ko debb!