April 22, 2009

Attention peeps ; confirmed, My wedding is in May. sila la datang

aku tak senang nak menulis.
tengok tv lagi best.
wipeout tak kelakar pun . pffttt. tgk korean show w/o subs lagik best????
headline tu apasal?
saje, catchy sikit.
aku mahu attention je tu. tolong jangan sebarkan. mati aku nak menjawab nanti.
oh, oh
encik blogi, sila la update diri kau sendiri ohkey?.
aku penat la tgk page kosong kau yang putih bersih.

cuti ni aku buat apa ? 7 hari je kira cuti eh?
stupid.
uh - laptop di-on khas untuk menaip karya aku yang kamu kamu semua tak akan mampu baca sebab aku tak mampu nak post di sini* di ms words yang aku rasa semakin nazak sebab laptop aku berkemungkinan markas khas virus membiak


and ye , even aku ada movie twilight tu aku tak mahu tengok,
sebab ntah?
aku nak tunggu satu dunia benci dulu cerita tu kot baru aku berminat.
aku tonton tokyo drift setiap hari hanya untuk menatap muka actor yang namanya dalanm cerita itu HAN.
han-ni ( hunny)
aw, man, I AM STRAIGHT * gaya dramatik sikit

BUKU TABLO - YANG AKU SUKA ITU. SEBAB COVER CUN.



aku bakal bergusti dengan buku itu. tiap kali aku buka,aku TER- tidur.
lately , aku tak pernah lepas limit 12 pm. damnson. aku mahu stay up late.
buat ape?
hah. perlukah kau tahu?.
aku high in saccharine hari ni , o yeay.

till aku semakin kurus dan hilang 168lbs macam dalam The Biggest Loser,


babai ye cik ngok and cik ngek.

1 comment:

The Sadist - nyeda said...

my wedding is in april.30th? mau dtg?gaha