April 11, 2009

Lights, camera, action & go.



Lights, camera, action and go.

You're no movie star.
Life revolves AROUND you.
Not because of you.
Stupidity kills , you should know it by now.











Melancholic. Emosi. Encik Mime pun mahu gila deep hari ni?.




p/s:

credits?. go thank Mr.Flickr.

6 comments:

Ims Imahtul said...

betul doh deb.aku masih tertanya2 kenapa abang wkrtysfgrsawkl kau perangai macam tu pelik sangat wey.

dia lah salah satu penyebab kenapa hidup ni aku rasa pelik.

deb bila nak berborak lagi ngn kau...

Ims Imahtul said...

eh eh kenape tiba tiba aku cakap pasal abang kau buat hidup aku rasa pelik pulak oh sorry deb aku main post comment tak ikut isi kandungan post kau haha

debb said...

nvrmind,
dia buat kau pelik?
jahat&busuk.
abg aku mmg bgtu.
aku tahu.
that's why kami terpisah time kecik.
sebaik.
if not , msti aku pelik mcm dia. imah bebe,
bila maw borak?


bila ?
bila?

Ims Imahtul said...

kau kt mana now?
uia lagi ke?
bila paper kau habis?
aku dah hbs paper maybe balik esok kot.
atau isnin.
esok free?

debb said...

ceh,
dah habis paper
aku paper isnin,slase,jumaat


gah, depresi
uh, tak free,haha. direct.
msti aku bgn lmbt laa.
aku add kau ym .senang sikit
ngumpatsansgossip.aku xde msn.

:D

Ims Imahtul said...

kau ada id aku?
silver_xoxo_j
add lah.