May 7, 2009

kenapa aku kelakar.

calon-calon jawapannya :-


A. Aku petot. Memang la kelakar bagi kau kan?

B. Aku happy-go-to-hell lucky.
Okey. Dari hujung rambut sampai hujung ibu jari kaki.Yep, Kau hanya nampak lawak lawak dan lawak pada diri ku ini. Oh man.Sadis.

C. Aku suka tengok orang gelak.Dan aku buat lawak.

D. Aku suka gelakkan orang yang lawak.






kenapa aku kelakar?.
perlukah aku jawab?.


oh, aku di ( tag) lagi sama itu wawalicious Si BF's shirt LOVER,
so, ini aku upload gambar baru aku.
aku semakin sweet.
sila cuci mata sikit.












































nak cuci mulut pun boleh.

:D

1 comment:

wawa said...

shooooooooottt!!!dun tell me!dun tell me!!it's creme brulee *owh poyonye aku* btw, aku igt nk upload gmbr creme brulee tau utk fav pic aku yg first..hikhik..tp gmbr perang lebih menyeronokkan!again,debb ko sgt comel!!