May 16, 2009

siapa menang?

Aku dalam bilik dan waktu berdetik dengan terlalu mekanik.Nvrmind that,sorang -sorang mcm ni , aku pilih untuk tidak tengok dinding dan berangan sebab Youtube lagik menarik.

Agak-agak kauorang la kan siapa menang malam ni?.

oh,man.I'm not talking bout AF.Aku tengah fikir.Roti ke maggi?. Belum dinner lagi so,roti ke maggi?

Sila hantarkan undi jika kau pilih roti, DEBTELANROTI atau maggi, DEBTELANMAGGI ke XXXXX-apa aku kisah,
sebab last-last aku mungkin makan dua-dua sekali atau tak makan lansung. haha.


Jika kau sedang online depan tv sambil menunggu rancangan SILAUNDIBERGUNIGUNI itu dengan sebelah tangan memegang telefon bimbit sambil memicit kekunci dan menghantar UNDIUNDIBERKEPUKKEPUK pada bintang-bintang menuju puncak kau;teruskan, aku takkan kacau.


btw.
( tade coverage dah masuk 4hari kat area belok ni, aku salahkan pemilik rangkaian itu sendiri bukan hujan bukan ribut bukan petir etc. waddahell man, aku nak call ibu pun susah okey.)

Jadi tapayah inform aku dengan pesanan khidmat ringkas siapa menang AF.
I just don't care geddit?.

3 comments:

Nadiah said...

af ade pun aku tatau. haha. lg la sgt x mengambil tau

Aoki said...

af suckks nk mampus. cm loser.
aku nak support la awlnye,
kang org kate tgk american idol. ingt mat saleh, soo aku pon tgklaa. tp cm cihbaii.

nway afundi deb makan rotii!

debb said...

neda: aku suka ambil tahu benda tak perlu. :D


aoki : ntah, aku rasa siapa cakap tak support malaysian nye products tuh suxx la. mcm la everything pun dia pakai made in malaysia. semua lagu pun dia layan band malaysia. to them, aku bagi the big DUH; ( grow up la weh)

haha