May 19, 2009

aku sehelai kertas

Aku sehelai kertas lukisan.
Yang sedang ditatap dengan tajam oleh seorang insan.
Adakah dia sudah bosan?.
Mungkinkah SI BOSAN perlukan sedikit hiburan?.

YM,
apasal kau rosak berbug bodoh tika SI BOSAN kebosanan?
kau dan maxis sama saja.
bodoh, tak boleh pakai.

Aku sehelai kertas lukisan.
Kalau aku boleh bernyanyi, mungkin aku dipanggil kertas hiburan?

okay, waddaheck.



Im hallucinating much lately.
weh, I can't even lick my own elbow okeh?.
I tried that and epic fail was all I managed to get.
how pathetic is that?.
am trying to install YM for the maddaafucka time now.
don't bother suggesting anything else.thank u.
when Deb wants her revenge, she'll get it.
and by all means, she's gonna get it.
aha, tech war is on baby~!
siap kau ym.
and im thinking of using Celcom.
this " no coverage thing around the block area" is eating my brain.
Ngaumm.
I'd probably end this with another swear bomb.




to think of it, maybe not.
grr.
gimme something to kick pls.

2 comments:

Aoki said...

hahaa. should chnge to celcom.

1.murah,
2.number ade huruf thirteen 013 :)
3.aku pakai juge
4.n bukan indian punye (bkn perkauman tp support melayu, spt aku support tomok dr si ester tuh :) india dan cine dh cukup kaye kat bumi mlayu ni :)
5.sbb celcom ade coverage.
6.sbb warne biru.x psal :)
7.sbb patuut tukar :)

thou, duluu aku sgt setie kpd maxis. tp zaman nye telah jatuh :)

i love yuu deb no matter whatt :)

Ims Imahtul said...

weh, maxis kat uia mmg macam haram weh.
benci aku.
nak je aku kata babi tiap kali aku tak leh call n sms.tp org kata tak baik kata babi.
hah.

deb.hehe