June 1, 2009

Kemaskini

Ini belog sudah berhabuk. Baru aku tahu blogging mmg bapak boring.
Grr. Wtever yo.Aku sudah 20 tahun. Officially.
Jadi, aku sudah legal untuk most things.Paling best,malam tadi aku mimpi aku dah kahwin. Ya, merepek. But the dream was sweet, so, tak kisah laa eh.


Kalau kau belum wish aku lagi untuk tahun ini, masih ada 365 hari lagi untuk kau ucap happy belated birthday.
Sekian, Terima kasih.

6 comments:

wawa said...

happy belated birthday debb!!!asl semue yg msk 20 pk kawen rr??

izzati_freak said...

deb..
sume tue ye kamu..
huhuhu..
selamat ari tue..

deb said...

wawa : sebab bila dah tua tua ni, rasa sunyi, mesti kahwin oh, supaya murah rezeki lagi ( getting babies maybe)

hahaha. oh man.
mahu bujang lama lagi.




zati :


ye saya dah tua.
oy, kau pun same je k

Putri Safiyah said...

hepi blated bday!

abclife said...

hepi belated besday...
sape laki ko dlm mimpi tu deb??
*curious nak mati~~~

deb said...

lhana-
first dream ak tak nampak muka.
second dream aku orang itu adalah awie.